Категории
Вашата кошница е празна!
Времето все повече напомня, че не е за море. Никак даже. Димитровден чука на вратата, а с него и народното вярване, че “Димитър носи зимата”. Студът си настъпва, печките се палят, климатиците минават на топъл режим. Но и човешкото тяло има нужда от повече енергия, изразена в калории от силна храна. И все повече, дори и незабелязано, месните манджи започват да ни блазнят. Какво мислите за класиката пиле със зеле!? Време й е. В предна наша статия можете да разберете как да си изберете най-добрата зелка, а сега е ред на пилето.
Ето и списъкът на taraba.bg, по който ние вземаме решение какво да ви доставим:
Най-добре е да съхранявате пилешкото при температура 4 градуса или по-ниска. Тази храна представлява голяма опасност от салмонела, а това ще намали вероятността от разпространение на заразата. Не забравяйте да изпечете добре месото, за да избегнете вероятността от зараза.А ако решите да замразите във фризера пилето или части от него, не ги използвайте по-късно от 2 месеца след поставянето им там.С пожелания за вкусни гозби от taraba.bg! А ако ви липсва някой друг продукт, за да ги сготвите, разгледайте тук и поръчайте! Ние с удоволствие и усмивка ще доставим до вашата врата! Очакваме вашите коментари и запитвания. Можете и да ни съблазните със снимка на някое пиле, сготвено от вас!